Tətbiq daxilində silmə
- 1.Tətbiqdə “Profil” bölməsinə keçin.
- 2.“Hesab və təhlükəsizlik” blokunda “Hesabı sil” düyməsinə toxunun.
- 3.Təsdiq sahəsinə SİL sözünü yazın və silməni təsdiqləyin.
- 4.Hesab dərhal silinir, sessiya bağlanır və tətbiqdən çıxış edilir.